Lavkarbo

Lavkarbo

torsdag 2. februar 2012

Nam nam! Bounty sjokolader ala lavkarbo


BOUNTY LCHF sjokolader

Disse er himmelske og må prøves.


Oppskrift:

1 boks kokosmelk (4dl)
200 g kokos
2-3 ss sukrin
2 ss cocosa
200 g mørk sjokolade (70% eller 75%)


Gjør følgende:

1. Sett kokosmelken kald i kjøleskapet. Ta av det øverste kokoskremen, den som er kompakt og ha det i en kjele.
2. Smeltes på svak varme mens du rører inn sukrin og Cocosa.
3. Ta gryta av varmen og rør inn kokosen.
4. Hell massen i en langpanne/en liten form og sett den i fryseren i 1/2 time til 1 time
5. Smelt sjokoladen i vannbad
6. Del kokosmassen i biter. Bruk enten en pizzaskjerer, trykk ut hjerter av pepperkakeformer el. og dypp disse i sjokoladen. Avkjøl på bakepapir, og settes i kjøleskap.

Kan nytes etter 1 time. MUMS!!!

Klem M.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar