BOUNTY LCHF sjokolader
Disse er himmelske og må prøves.
Oppskrift:
1 boks kokosmelk (4dl)
200 g kokos
2-3 ss sukrin
2 ss cocosa
200 g mørk sjokolade (70% eller 75%)
Gjør følgende:
1. Sett kokosmelken kald i kjøleskapet. Ta av det øverste kokoskremen, den som er kompakt og ha det i en kjele.
2. Smeltes på svak varme mens du rører inn sukrin og Cocosa.
3. Ta gryta av varmen og rør inn kokosen.
4. Hell massen i en langpanne/en liten form og sett den i fryseren i 1/2 time til 1 time
5. Smelt sjokoladen i vannbad
6. Del kokosmassen i biter. Bruk enten en pizzaskjerer, trykk ut hjerter av pepperkakeformer el. og dypp disse i sjokoladen. Avkjøl på bakepapir, og settes i kjøleskap.
Kan nytes etter 1 time. MUMS!!!
Klem M.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar