Nydelig LCHF blomkålsuppe:
Oppskrift
1 ts olje
2 medium løk - hakket
1/2 ts salt
3 hvitløksfedd
1/2 kopp tørr hvitvin
1 stort blomkålhode
2 kopper grønnsakskraft
2 kopper fløte
2 ts extra virgin oliven olje
2 ts hakket gressløk
1 ts hakket persille
Hvit pepper
Gjør følgende:
- Ha olje i en stor kjele på medium varme. Ha i løk, kraft og salt, stekes til løken er blank og myk i ca 5-8 minutter. Ha i hvitløk og vin. Kok i ca 3 til 5 minutter.
- Ha i blomkålen og fløten som du har skåret i mindre biter og la alt koke. Sett varmen litt ned og la alt koke til blomkålen er mør. Ca. 20 til 25 minutter.
- Ha alt i en blender og kjør dette til du har en jevn suppe. Smak til med salt og pepper.
- Ha olivenolje, gressløk og persille i en liten bolle. Ha suppen i suppeskåler og dekorer med urtene og hell olje på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar